Statia grafica ofera performante foarte bune

Fiecare persoana are nevoile sale atunci cand vine vorba despre alegerea unui PC sau a unei statii grafice cat mai performante. Va trebui sa va ganditi asadar cat mai bine la nevoile voastre, astfel incat sa fiti siguri de faptul ca veti lua decizia cea mai buna pentru a alege un produs ideal. O statie grafica este asadar ideala pentru noile proiecte si anume pentru cele care doresc sa se bucure de cele mai noi tehnologii. Multe firme doresc de exemplu sa produca clipuri la o rezolutie de 1K, 2K, dar si 4K, de aceea se impune asadar ca acestea sa se bucure si de niste solutii mult mai bune. In acest caz o statie grafica poate fi solutia mult mai buna fata de un simplu PC.

O statie grafica buna va avea si o performanta scalabila in timp, ea oferindu-i utilizatorului un raport ideal de performanta/cost. Un astfel de calculator este cam de 13 ori mai rapid decat un PC obisnuit, de aceea, daca va doriti o performanta sporita, o statie de lucru poate fi o optiune extrem de importanta pentru voi. Modelul hp z820 ofera performante remarcabile si il gasiti la preturi mai bune in cazul workstationurilor refurbished.

Puteti asadar avea in vedere un sistem bazat pe un procesor six-core i7-4930K, el fiind caracterizat printr-o racire cu apa. Acesta va avea un SSD pentru sistemul de oeprare. Veti avea la dispozitie si 32 SSHD-uri pentru lucrul efectiv, precum si un HDD clasa enterprise pentru backup. Pe partea grafica un GPU Nvidia GTX 780 este indicat.

Racirea cu apa este o solutie buna pentru a tine temperaturile sub control, de aceea va puteti alege aceasta optiune. Un alt lucru important este procesorul. Daca va doriti o putere cat mai mare, veti avea nevoie de un procesor cu o putere de calcul superioara, de aceea e posibil sa aveti de-a face cu situatia in care un i7 clasic cu 4 core-uri sa nu fie suficient pentru ce aveti voi nevoie. Un procesor cat mai bun va poate salva mult din timp, puterea de procesare fiind una superioara.

Chiar si in situatia in care va doriti sa faceti mai mult decat atat si anume sa va constuiti o statie grafica mai performanta, trebuie sa stiti ca acest lucru este mereu posibil pentru ca multe dintre componentele pe care le gasiti in magazine isi pot face upgrade in cativa ani. O statie grafica este asadar po optiune pe care o puteti avea in vedere daca va doriti mereu o performanta cat mai buna.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *