Tipuri de verighete recomandate

Tipuri de verighete recomandate

Timp de secole, tipul de material din care au fost realizate verighetele sau prezenta unei pietre pretioase dadea de inteles ca proprietarul acesteia venea dintr-o clasa inalta din societate. Inelul de nunta al regelui a fost adesea folosit ca o emblema.

Inel de nunta tip metalic

Platina a devenit un metal din ce in ce mai popular pentru verighetele de astazi, o alegere valoroasa si prestigioasa de metal pentru verighete. Este, de asemenea, in mod natural hipoalergenica, astfel incat nu va irita pe cei cu piele sensibila.

Verighetele simple de aur galben sunt de obicei considerate forma traditionala a verighetei. Aceste inele au devenit populare datorita stilului lor simplu si practic. Acestea sunt, inca, folosite in mod obisnuit, in special de catre persoanele care duc un stil de viata activ. Aurul a devenit un tip de metal din ce in ce mai atragator pentru verighete, datorita semnificatiei sale profunde. Aurul se spune ca reprezinta dragoste in comparatie cu aurul alb care reprezinta prietenia.

Verigheta cu diamante

Verighetele cu diamante sunt o alegere populara datorita frumusetii si semnificatiei lor. Diamantele au fost asociate cu eternitatea datorita naturii si fortei lor durabile, in timp ce exista si o asociere intre diamante si dragoste. Acest lucru le face piatra perfecta pentru a simboliza iubirea unui cuplu casatorit. Alte pietre pretioase pot fi purtate, de asemenea, pe verighete, fie pe cont propriu sau alaturi de diamante. Gasiti diverse modele in magazinul de verighete. Fiecare piatra pretioasa are propriul inteles si simbolism.

Gravura personalizata

Aveti posibilitatea sa faceti ca verighetele dvs. sa fie mai personale, cu ceva romantic, semnificativ sau memorabil gravat in interiorul lor. Gravarea unui inel de nunta devine tot mai populara. Va ofera posibilitatea de a spune ceva scurt si special, ceva semnificativ intre dvs. si partenerul dvs. Unii oameni merg pentru un simplu “te iubesc” in timp ce altii merg pentru initiale si data nuntii.

Frumusetea unei gravuri este ca poate fi scris orice doriti, desi spatiul este limitat, astfel incat sa fie scurta si simpla. Insa, exista anumite forme si stiluri de verighete pentru care gravarea nu va fi fezabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *