Top 3 aparate fitness pentru slabit acasa!

Top 3 aparate fitness pentru slabit acasa!

  04 sept. 2020   , ,

Unul dintre cele mai frecvente obiective in agenda persoanelor care incep o activitate fizica in timpul liber este slabitul. Astfel, cea mai eficienta solutie pentru arderea rapida a caloriilor si pentru eliminarea depunerilor de tesut adipos este sa desfasori un program regulat de antrenamente cardio.

Sportul ofera rezultate durabile, iar una dintre cele mai confortabile si eficiente variante de a face sport este sa folosesti unul sau mai multe produse din gama de aparate fitness pentru acasa. Timpul liber este un lux pe care rar ni-l permitem, asadar programele de exercitii realizate acasa te vor ajuta sa consumi acest timp cat mai eficient cu putinta.

Nu vei mai sta minute bune pe drum, in vestiar sau la receptie, ci vei folosi fiecare minut pentru a te apropia de rezultatele sportive urmarite. In plus, oferta marelui distribuitor de aparate fitness Sport-Mag.ro iti propune game deosebit de diversificate, pentru orice buzunar si pentru toate nivelurile de performanta.

Categoria conceputa pentru arderea rapida a tesutului adipos si pentru tonifierea musculaturii permite o deosebita varietate de antrenamente cardiovasculare. Cu toate acestea, daca vrei sa te bucuri de toate beneficiile exercitiilor cardio, va fi necesar sa asiguri cel putin 3 antrenamente solicitante in fiecare saptamana, iar o zi de pauza intre ele va lasa musculatura sa se refaca.

Iata 3 dintre cele mai apreciate modele din gama casnica ce iti vor permite sa slabesti, sa iti imbunatatesti starea de sanatate si sa maresti rezistenta corpului la efort sustinut!

Bicicleta fitness

Aceste aparate fitness sunt ideale pentru persoanele care vor sa exerseze in confort si siguranta, asigurand antrenamente cardio foarte variate si deosebit de eficiente. Modelele de bicicleta fitness de uz casnic au dimensiuni mult mai mici decat cele de la sala, asadar vei putea pedala in orice incapere a apartamentului tau.

In plus, unele aparate fitness din aceasta gama sunt pliabile, astfel incat le vei putea depozita sub pat sau in debara. Unul dintre marile beneficii pe care le asigura bicicleta fitness este riscul deosebit de scazut de accidentare, intrucat articulatiile tale (gleznele, genunchii si soldurile) nu vor fi solicitate de socuri si microsocuri pe parcursul sesiunilor de antrenament.

Banda de alergat

Aceste aparate fitness pot fi folosite imediat ce le-ai montat intr-una din incaperile casei tale. Motivul este foarte simplu: antrenamentele implica alergare sau mers alert, asadar sunt bazate exclusiv pe miscari native. Tocmai de aceea, nu va trebui sa deprinzi noi tehnici sau metode anume de antrenament pentru a putea incepe programul de slabire pe care l-ai conceput.

Dimensiunile si robustetea modelelor comerciale de banda de alergat nu vor fi potrivite pentru casa, insa gamele pentru uz casnic au cateva diferente majore. Practic, dimensiunile reduse ale unei benzi de alergat pentru acasa te vor surprinde, iar functionarea silentioasa si posibilitatea de pliere si depozitare facila vor fi avantaje de care te vei bucura din plin.

Banca de abdomene

Indiferent de dieta pe care o respecti, una dintre cele mai vulnerabile zone ale corpului la acumularea tesutului adipos este abdomenul. Din acest motiv, banca de abdomene este printre aparatele pe care trebuie sa le folosesti daca iti propui rezultate deosebite din perspectiva siluetei. Alegerea modelului potrivit trebuie sa ia in calcul aspecte precum dimensiuni, stabilitate si posibilitate de ajustare a spatarului pentru a avea acces la multiple grade de dificultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *