Top 3 escapade romantice in afara Romaniei

Top 3 escapade romantice in afara Romaniei

  19 apr. 2020   ,

Indiferent de motivele pe care le aveti, fie ca vreti sa va apropiati mai mult, fie ca nu ati mai fost de mult timp intr-o excursie, o escapada romantica poate fi ideea perfecta. Poate chiar vrei sa iti surprinzi iubitul cu o vacanta surpriza, pentru a-i arata sentimentele pe care le ai fata de el. Oricare ar fi motivele, calatoritul va fi mereu o activitate ce iti lasa amintiri de neuitat. Prin urmare, am pregatit top 3 destinatii romantice, din afara Romaniei.

  1. Paris, Franta

Este bine cunoscut faptul ca Paris este orsul preferat al indragostitilor. Acest oras nu se rezuma doar la Muzeul Luvru si Turnul Eiffel, pe care trebuie neaparat sa le vedeti. O plimbare lunga de-a lungul raului Sena, urmata de o cafea savurata la o cafenea, pe trotuar, o sa va transpuna intr-o lume de vis. Arcul de Triumf, sediul Operei din Paris, Pantheonul din Paris, Muzeul Orsay sunt doar cateva dintre atractiile pe care trebuie sa le bifati.

  • Venetia, Italia

Carnavalul de la Venetia trebuie punctat macar o data in viata, cu atat mai mult cu cat sunteti un cuplu aventurier. Competitia “cu spirit de carnaval” din Piata San Marco va ofera momente de fantezie, datorita mastilor, penelor si palariilor. Artisti de strada, grupuri de mascati, dansuri traditionale, toate acestea vor elimina monotonia din relatia voastra.

  • Praga, Cehia

Praga este una dintre cele mai apreciate destinatii turistice din Europa. Cel mai mare complex medieval din Europa il regasim in Praga, Castelul Praga. In vacanta voastra romantic trebuie neaparat sa ajungeti si la Podul Carol, Centrul vechi din Praga, Vechiul cartier evreiesc Josefov, Piata Wenceslas.

            Daca partea financiara nu iti permite sa calatoresti oriunde iti doresti, alege domeniul care te va ajuta in sensul acesta. Vorbim despre videochat, care iti ofera sansa sa pleci in locurile mult dorite, inca din prima luna de angajare. Este industria din care poti avea cele mai benefice castiguri financiare, lucru sustinut se miile de modele de videochat din Romania.
            Sunt o gramada de studiouri de videochat in Bucuresti, deci ai de unde alege. Insa, fii atenta la toate detaliile si adreseaza intrebari.  Poti incerca sa mergi, de exemplu, la Charm Studios, unul dintre cele mai cunoscute studiouri din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *