Tot ce trebuie să știi pentru a cumpăra cel mai bun telefon mobil

Tot ce trebuie să știi pentru a cumpăra cel mai bun telefon mobil

  11 aug. 2020  

Nimic nu se compară cu un telefon mobil bun. Spre deosebire de chei sau portofel, mulți dintre noi își pierd cel mai rapid smartphone-ul, dat fiind faptul că este cel mai des folosit obiect. Fie că vorbim de copii, adulți și chiar bunici, cu toții suntem într-o mică sau mai mare măsură dependenți de telefonul personal.

Nici nu e de mirare, dat fiind faptul că varietatea de modele puse la dispoziție de producătorii și furnizorii din întreaga lume este incomensurabilă. Din acest motiv, fiecare dintre noi are responsabilitatea de a alege cel mai bun smartphone pentru el, luând în considerare diferiți factori. Descoperă în rândurile următoare tot ce trebuie să știi pentru a cumpăra cel mai bun telefon mobil!

  1. Sistemul de operare utilizat

Până la acest moment, cu siguranță ai auzit despre bătălia dintre iOS și Apple. Nu, nu ne referim la cea între companii, ci la utilizatorii fiecărui sistem de operare în parte. În timp ce unii dintre noi preferă telefoanele marca Apple care folosesc, în mod implicit, sistemul de operare iOS, ceilalți se bucură de libertatea de personalizare pe care modelele cu sistemul de operare Android le-o pun la dispoziție.

În același timp, pe piață există și telefoane mobile cu sistemul de operare Windows, care încep să devină din ce în ce mai performante.

Ei bine, sistemul de operare este primul factor pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când vrei să îți cumperi un telefon mobil de care să te bucuri mult timp de acum înainte.

  • Suma alocată pentru achiziționare

Chiar dacă vrei să faci o investiție pe termen lung, nu este recomandat să schimbi suma pe care o ai la dispoziție special pentru telefon. La ora actuală, vei întâlni numeroase modele la preț și design diferit, însă cel mai important este să te ghidezi după funcționalitățile integrate.

Telefoanele Android Premium și cele iPhone au prețuri care încep de la 2.500 lei, putând chiar să depășească 4.000 lei. De aceea, vei fi cu siguranță tentat/ă să ridici limita superioară, în așa fel încât să achiziționezi un model care arată mai bine sau care are culoarea pe care ți-o dorești.

Cu toate acestea, este mai important să plătești configurația telefonului, și nu designul.

  • Optează pentru ecranul care are dimensiunea potrivită

Telefonul ales de tine va fi cel pe care îl vei folosi cel puțin doi ani de acum înainte. De aceea, este important ca dimensiunea ecranului să fie compatibilă cu dorințele tale. În timp ce modelele care au dimensiuni mici sunt ușor de folosit cu o singură mână, cele mai mari vor avea nevoie de ambele pentru a naviga pe ele cum se cuvine.

Bucură-te de cele mai tari achiziții pe care poți să le faci singur. Alege următorul tău telefonul mobil, luând în considerare toate caracteristicile expuse!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *