Tot ceea ce trebuie să știi despre Motoburghiul MegaGarden de 6CP

Activitățile desfășurate în regim hobby sau profesionist, în orice atelier, reprezintă o modalitate de relaxare pentru anumite persoane. De asemenea, acestea contribuie activ la obținerea rezultatului final, în special atunci când ai la dispoziție instrumentele și uneltele potrivite. În această categorie se înscrie și motoburghiul, foreza de pământ și gheață de la MegaGarden, special conceput pentru activitățile dorite. Pe lângă faptul că este un instrument extrem de eficient, acesta este comercializat de magazinul online MegaDepot.ro, care este parte a grupului Mega Investments International. La rândul lui, acesta a adunat vânzări totale în valoare de 7 milioane de euro doar în România, sub conducerea lui Menu Cosmin Marius. Însă, mai multe detalii despre motoburghiul MegaGarden de 6CP descoperim pe parcursul rândurilor următoare!

Aspectele tehnice pe care trebuie să le știi despre motoburgiul MegaGarden de 6CP

Pentru a te asigura că acest instrument este compatibil cu activitățile pe care le vei desfășura, este esențial să compari aspectele tehnice cu ceea ce ai nevoie. Fiecare motoburghiu MegaGarden poate fi utilizat în activități agricole și de construcții. Mai mult decât atât, este ușor de folosit în spargerea sau găurirea gheții, datorită puterii ridicate.

Din punct de vedere tehnic, produsul poate realiza între 80 și 150 de găuri pe oră, singura variabilă fiind durabilitatea solului. Acest lucru este posibil mulțumită tehnologiei MegaGarden, extrem de rezistentă în timp și cu o putere considerabilă.

Accesorii incluse

În cazul în care te orientezi către un motoburghiu MegaGarden de 6CP, este important de cunoscut faptul că acesta este accesorizat cu:

  • Burghiu 100 x 800 mm;
  • Burghiu 150 x 800 mm;
  • Burghiu 200 x 800 mm;
  • Burghiu 250 x 800 mm;
  • Burghiu 300 x 800 mm.

În plus, direct în colet vei putea descoperi și un manual de utilizare, în care sunt înscrise toate detaliile tehnice. Motorul este instalat în doi timpi, iar capacitatea cilindrică se ridică la 52 cmc.

Folosește cu încredere unele dintre cele mai bune aparate și instrumente pentru activitățile dorite, apelând la un motoburghiu MegaGarden de 6CP!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.