Treningul și compleurile, outfituri tot mai îndrăgite

Iarna, confortabil este noul trend. Și ce este mai confortabil decât o pereche drăguță de pantaloni de trening?

Te găsești prins în denim în fiecare zi? Te găsești așezat la biroul tău sau în sala de curs, numărând secundele până când poți ajunge acasă și poți îmbrăca o pereche de pantaloni? Ei bine, suntem aici pentru a vă ajuta …

Trackies-urile erau obișnuite doar pentru sport, dar acum sunt o declarație completă despre modă. Cu atât de multe stiluri diferite există ceva pentru toată lumea și (aproape) pentru fiecare ocazie.

Nu poți greși niciodată cu un trening complet

Fie că este un costum de joacă pentru o petrecere, un costum zilnic sau în stil culotte pentru caniculă, treningul este costumul obligatoriu chiar acum. Cum au devenit atât de omniprezente?

Un trening este un articol de îmbrăcăminte format din două părți: pantaloni și o jachetă de obicei cu fermoar frontal. Inițial, a fost destinat utilizării în sport, în principal ca ceea ce purtau sportivii peste îmbrăcămintea de competiție (cum ar fi cămașa de alergare și pantaloni scurți sau un costum de baie) și aveau să decoleze înainte de competiție. În timpurile moderne, a devenit uzual în alte contexte. 

Treningul a fost una dintre primele utilizări ale fibrelor sintetice în îmbrăcămintea sport.

Un descendent al treningului, costumul de tip shell, care a ajuns la sfârșitul anilor 1980, era popular cu scena hip hop și breakdancing din epocă. Au fost fabricate dintr-un amestec de triacetat de celuloză și poliester, făcându-le strălucitoare la exterior, cu combinații distincte de culori.

Majoritatea treningurilor au un interior din plasă care permite utilizatorului să le poarte fără lenjerie de corp. Aceasta este ca un costum de baie. Mulți oameni îl poartă pentru sesiuni de exerciții fizice. 

Însă în vremurile noastre observăm din ce în ce mai multe persoane care aleg să poarte treningul în alte contexte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.