Tu ești pro sau contra achiziționării unei mașini pentru cuburi de gheață?

În fiecare zi, în toată lumea, profesioniștii folosesc gheață pentru o varietate de utilizări comerciale de refrigerare, de la menținerea băuturilor reci până la sarcini mult mai critice, precum ar fi asigurarea unei aprovizionări sigure cu diverse alimente. Iată de ce vânzările de mașini pentru cuburi de gheață sunt în continuă creștere. 

Ce spun GREȘIT cei care nu doresc (încă!) să-și cumpere o mașină de fabricat cuburi de gheață

●  Prețul de achiziție este prea mare

Decât să cheltui bani pentru echipamente comerciale noi de produs gheață, mai bine comand un echipament care poate îmbunătăți experiența clienților mei, precum ar fi un aparat de făcut cafea de ultimă generație sau un dozator de bere nou. Un producător de gheață nu îmbunătățește experiența clientului: gheața este doar gheață! Nu este deloc așa. Mai ales vara acest lucru este mai limpede decât un cub de gheață transparent.

●  Comandarea unui aparat HoReCa pentru produs gheață nu este o decizie de afaceri bună

Fiecare decizie mică pe care o luați în funcționarea unității HoReCa trebuie să fie una smart și ca urmare atent realizată. Pentru a avea succes, trebuie să luați în serios fiecare decizie și fiecare cheltuială. De aceea, la un calcul simplu, orice antreprenor de local va vedea cât pierde (clienți, profit), dacă nu are la discreție gheața care îi este necesară.

●  Utilizarea corectă a unei mașini profesionale pentru cuburi de gheață necesită un angajat calificat

Este total eronată o astfel de idee. Aparatele pentru cuburi de gheață oferite de TC Romania  Crown Cool sunt foarte ușor de utilizat de către orice angajat, nu este nevoie să faci un curs de pregătire pentru a-l folosi. Nimeni din personalul localului tău nu trebuie să fie expert în mașini de gheață. Procesul se face automatizat, cu puțină atenție oricine poate folosi eficient un astfel de echipament HoReCa.

●  Reparațiile la o mașină de făcut cuburi de gheață sunt costisitoare și apar când te aștepți mai puțin

Adevărul este că asemenea echipamente profesionale sunt extrem de fiabile, deci nu se strică des, iar dacă ne referim la momentul în care totuși pot da rateuri, chiar și un cuptor gastronomic, o friteuză profesională, o tigaie înclinabilă sau chiar o ladă frigorifică au același fel de a se defecta: fix în clipa în care personalul firmei se așteaptă mai puțin! De ce o mașină de fabricat cuburi de gheață ar face altfel?

Deși am intrat deja în era inteligenței artificiale, probabil că va mai trece multă vreme până când un aparat, indiferent de felul acestuia va putea să prevadă cu exactitate când se va strica și chiar să își anunțe proprietarul despre asta.

●  Curățarea corectă a unei mașini profesionale de fabricat cuburi de gheață necesită mult mai mult, decât ștergerea tejghelei și golirea coșului de gunoi.

Adversarii mașinilor de produs gheață sunt că ele sunt complicate, au o mulțime de piese mobile care necesită atenție în timpul curățării. Personalul nu are timp sau expertiză pentru a curăța în mod corespunzător un astfel de utilaj.

Nimic mai greșit. Până la urmă până și un dulap frigorific din inox sau un aparat de curățat cartofi trebuie igienizat, dar nimeni nu comentează că ar fi vorba de o muncă sisifică, nu-i așa? Plus că nici nu e atât de greu pe cât se invocă de către unii.

În realitate, un echipament de cea mai bună calitate producător de cuburi de gheață, selectat în mod corespunzător de la TC Romania Crown Cool este de mare ajutor în industria HoReCa

Intră chiar acum pe tcromania.com să îl comanzi!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *