Un ceas floare, un plus de creativitate

Un ceas floare, un plus de creativitate

  21 ian. 2019  

Nimic nu se poate compara cu ceasul floare comercializat de catre cei de la magazinul Insignis. Este plin de viata, in culori placute, iar timpul nu mai pare o corvoada atunci cand il privesti.

Ceasul floare, un strop de vintage

Curentul vintage ia proportii in ultimul timp. De la obiecte de decor antichizate si pana la patteernuri folosite in trecut, acesta este noul „must have” al anului 2019. Ceasul floare ne aduce nu doar un zambet pe buze atunci cand il privim, ci si o transpunere in trecut, atunci cand totul parea mai usor, iar lumea eraa mai relaxata. In culori roz si verde, pline de viata, acesta ne arata ora cu o exactitate precisa si fara a fi nevoie sa i se schimbe bateria prea des.

Cadranul are forma rotunda si dimensiunea de 34 de centimetri. Este construit din lemn si este disponibil in doua variante, la un pret modic.

Ceasul floare, perfect pentru bucatarie

Iti doresti o bucatarie vesela, in care sa iti fie drag sa stai? Ceasul floare de la Insignis te poate ajuta. In paginile acestui magazin vei gasi multe alte obiecte de decor prin care sa redai aaerul si aspectul pe care il doresti bucatariei tale si cu care sa asortezi ceasul. Aici gasesti suporturi de servetele, sorturi si manusi de bucatarie, oliviere, tavi si chiar candelabre cu care sa realizezi niste mese de familie fantastice si memorabile.

Cumpara acum ceasul floare de la Insignis si nu vei regreta nici macar o secunda ca l-ai achizitionat ba, dimpotriva, vei fi fericit/a de cate ori il vei privi, datorita aerului de prospetime pe care il aduce in orice incapere este asezat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *