Unde se poate monta balustrada de sticla si ce avantaje aduce?

Noile tendinte in domeniul amenajarilor interioare si exterioare denota o tendinta din ce in ce mai accentuata de a monta balustrazi din sticla. O astfel de balustrada de sticla atat la interiorul, cat si la exteriorul cladirilor. Balustrada de sticla este o optiune foarte moderna, este recomandata de specialistii in domeniu a fiind un element inovativ, destinat constructiilor moderne sau modernizarii constructiilor vechi.

Toti cei care sunt dispusi sa investeasca bani intr-o astfel de balustrada de sticla sunt invitati sa o faca, iar in urma luarii acestei decizii se vor bucura de senzatia de mai mult spatiu in incapere, precum si de posibilitatea delimitarii eleganta a spatiilor si de siguranta deplina.

Ce avantaje aduce balustrada de sticla?

O balustrada de sticla securizata aduce numeroase beneficii utilizatorilor. In primul rand, aceasta castiga detasat in topul celor mai elegante si mai rafinate solutii de pe piata in acest sens. Balustradele de aluminiu nu mai sunt la moda, iar pe masura ce arhitectura evolueaza, si balustradele se modernizeaza.

Balustradele de sticla securizata nu numai ca sunt sigure si rezistente, ci au si un sistem de prindere foarte sigur. Sticla este un material fragil si casant, la prima vedere, insa sticla securizata este mult mai rezistenta si atinge cele mai inalte standarde de siguranta atat la interiorul, cat si la exteriorul locuintei.

Totodata, sistemul de prindere al balustradei de sticla securizata este foarte sigur. Balustrada nu este atat de rigida precum pare, ci este un element versatil care poate beneficia de prindere punctuala, cu fixare prin lipire sau in alte moduri.

Concret, unde poate fi montata o balustrada de sticla?

Cei care nu sunt siguri daca pot investi intr-o balustrada de sticla trebuie sa stie ca acest element de amenajare este extrem de versatil si ca se poate monta atat pe rampe, cat si pe balcoane, scari si terase. Fie ca opteaza pentru sticla securizata clara, fumurie sau sablata, utilizatorii pot monta balustrada de sticla securizata in scoli, in gradinite, in unitati medicale si in centre de infrumusetare, precum si in piscine si terase, in interiorul caselor cu mai multe etaje sau cu mansarda.

Balustrada de sticla securizata vs. balustrada din inox, lemn sau aluminiu

Pana nu demult, optiunea balustradei de sticla securizata nu era luata in calcul, deoarece modelele din aluminiu, inox sau lemn, clasice si care pareau mai sigure, erau optiunea preferata de catre cumparatori. Acum, in momentul in care utilizatorii iau in calcul realizarea unui proiect de anvergura pentru propria lor locuinta, pentru cladirile publice sau pentru spatii comerciale, o astfel de balustrada de sticla securizata este modelul preferat. Balustrada din sticla este eleganta, rezistenta si are avantajul de a mari vizual spatiu. In plus, nu se demodeaza usor.

Balustrada din inox si lemn este preferata mai degraba de catre cei care isi construiesc o pensiune sau u casa de vacanta, in care predomina lemnul ca si material de constructie. Balustrada din aluminiu este varianta foarte ieftina de delimitare a spatiilor din interior si exterior si are avantajul ca nu rugineste.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *