Bijuterii pe care le poți purta în fiecare zi la birou

Bijuterii pe care le poți purta în fiecare zi la birou

O activitate intensă desfășurată în fiecare zi la birou atrage după sine o serie de limitări. Mulți dintre noi ajung la concluzia conform căreia cel mai bun mod de a lucra eficient este să ai parte de un nivel ridicat de confort. Acest lucru poate fi respectat fie printr-o vestimentație relaxată, fie cu ajutorul unei perechi de pantofi comozi, în care piciorul tău poate să respire.

În ceea ce privește accesoriile, există anumite tipuri de bijuterii pe care le poți purta în fiecare zi la birou. Acestea nu îți vor îngreuna activitatea sau distrage atenția de la lucrurile importante ci îți vor îmbunătăți imaginea de zi cu zi. Nu o spunem noi, ci o serie de cercetători în domeniu, potrivit cărora cele mai bune bijuterii de purtat la birou sunt:

  1. Bijuteriile din aur sau argint

Spre deosebire de ieșirile în oraș cu prietenii unde petreci doar câteva ore, la birou stai cel puțin 8 ore. La acestea se adaugă pauza de masă și timpul pierdut în trafic, astfel că ne apropiem de 10 ore pe zi. Toate aceste ore constituie intervalul de timp în care va trebui să porți aceleași bijuterii. De aceea, este recomandat să renunți la gablonțuri și să optezi pentru bijuteriile din aur sau argint, întrucât acestea vor împiedica orice infecție neașteptată la nivelul zonelor în care acestea se regăsesc.

  • Bijuterii mici și finuțe

Activitatea de zi cu zi de la birou poate fi extrem de aglomerată. Iar în lipsa unei ținute adecvate, rezulatele ar putea fi întârziate sau chiar dezastruoase. Pentru asta, este recomandat să optezi pentru bijuteriile mici și finuțe. O pereche de cercei rotunzi te vor ajuta să ai un aspect îngrijit și fresh. Nu uita însă de păr, pe care poți fie să îl coafezi lejer, fie să îl prinzi într-o coadă la fel de lejeră.

O altă opțiune este reprezentată de o pereche de cercei placati cu aur. În ciuda faptului că nu sunt realizați în proporție de 100% din aur, aceștia au același rezultat – pentru un preț cu mult mai mic. La fel ca cei din aur, aceștia te ajută să păstrezi infecțiile la distanță. În plus, îi poți purta fără grji în fiecare zi la birou, fără să îi schimbi.

  • Bijuterii primite cadou

Bijuteriile pe care le primim cadou se numără printre cele mai de preț, întrucât acestea au fost la un moment dat dăruite de persoane dragi nouă. Cu cât sunt mai finuțe, cu atât se potrivesc mai bine pentru orice ținută de birou. Nu uita să le adaugi outfit-ului de dimineață și să te bucuri de aspectul impecabil!

Orice zi petrecută la serviciu poate fi frumoasă și memorabilă. Trăiește sentimente plăcute cu bijuteriile potrivite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *