Ce tipuri de hidroizolatii exista si care e potrivita pentru proiectul tau? Sfaturile specialistilor

In lupta cu actiunea distructiva a apei, castiga cele mai performante sisteme de hidroizolatie. Azi, ele sunt din ce in ce mai diversificate si adaptate la nevoile proiectelor de constructii. Fie ca hidroizolezi o terasa, un acoperis sau un subsol, o rampa de acces, un garaj sau chiar o piscina, trebuie sa stii intocmai care sunt alternativele pe care le ai.

Descopera toate detaliile despre cele 3 mari tipuri de hidroizolatii si afla cum iti poti duce la indeplinire planurile intr-un timp cat mai scurt. Specialistii de top vin in intampinarea ta cu cele mai bune si mai durabile materiale de izolatie, dar si cu echipamente inovative, ce tin pasul cu ultimele evolutii in domeniu. Nu uita: preventia este cea mai buna alegere, atunci cand vorbim de hidroizolatii.

Hidroizolatia cu membrana bituminoasa, accesibila ca pret

Aceasta metoda clasica de impermeabilizare a constructiilor se practica si in prezent, datorita avantajelor pe care le asigura. In primul rand, este o tehnica foarte accesibila ca pret.

Materialele nu sunt costisitoare, iar protectia este de lunga durata. Se foloseste pentru a hidroizola terasele si acoperisurile cladirilor. In prezent, tehnica este cat se poate de simpla: se asterne un covor negru, conceput din bitum, pe suprafata ce urmeaza a fi izolata. Importante sunt materialele utilizate si expertiza personalului ce realizeaza aceste tipuri de lucrari. Cele mai recomandate compozitii folosite in izolare sunt formate din bitum aditiviat cu: plastomeri si elastomeri, aramtura din fibra de sticla, folie de aluminiu, ardezie minerala, nisip, polyester.

Hidroizolatia cu membrana PVC, cu o indelungata durata de viata

O alta solutie performanta este hidroizolatia cu membrana PVC, preferata pentru flexibilitatea de care da dovada. E prima optiune atunci cand apare necesitatea stoparii infiltratiilor de apa in cazul unor cladiri sau structuri cu forma complexa, cum ar fi colturile acoperisurilor sau terasele orizontale inclinate. Cel mai mare avantaj al membranei PVC este, insa, rezistenta.

El prezinta o aderenta perfecta si blocheaza patrunderea apei in interiorul cladirilor. Durata de viata a acestui material este una extinsa, ce poate sa ajunga si pana la 30 de ani in conditii de utilizare normala. Un alt aspect important este faptul ca aceasta membrana este una usoara: nu ingreuneaza. In plus, este formata dintr-un material ecologic. Merita!

Hidroizolatia poliuretanica, o metoda moderna de a stopa infiltrarea apei

In seria celor mai noi si moderne practici se inscrie hidroizolatia poliuretanica, ce asigura o sigilare perfecta a suprafetei. Aceasta se prezinta in forma lichida si acopera intreaga zona de izolat perfect. Avantajul cel mai mare este protectia garantata, dar exista si alte efecte secundare ce merita luate in considerare.

In primul rand, aceasta forma de hidroizolatie are un proces rapid de implementare. Asigura instant un nivel superior de calitate, in timp ce beneficiaza de o executie rapida. Nu sunt foarte costisitoare aceste metode si te ajuta sa economisesti in viitor, datorita confortului termic pe care il confera pe termen lung si mediu. Hidroizolatia pe baza de rasini poliuretanice este o metoda revolutionara pentru etanseizare completa.

Milucon.ro, partenerul tau in hidroizolatie

Indiferent ce proiect ai demarat, poti avea alaturi de tine un partener 100% de nadejde. Milucon.ro este un nume de referinta in domeniul constructiilor si aduce standarde superioare in lucrari de hidroizolatie.

Are o experienta de peste 14 ani in hidroizolatii profesionale si industriale, de mare complexitate.

Date de contact:

Tel: 0766 419 049

E-mail: office@milucon.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *