De ce ai nevoie de stații de lucru profesionale?

Fiecare subclasă de stații de lucru profesionale poate avea caracteristici inerente și componente unice, care diferă semnificativ de modelele de masă ale calculatoarelor: dimensiuni, rezoluții de afișare mari și / sau afișaje multiple (CAD, GIS, tranzacționare stoc, tranzacționare pe internet), placă video puternică (cinema și video , animație, jocuri pe computer), capacitate / performanță ridicată a subsistemului de stocare a datelor (sarcini științifice, animație), execuție mobilă sau protejată (funcționare pe teren sau în magazinele companiilor industriale) etc.

Stații grafice – Caracteristici

Modelele de stații grafice sunt echipate cu acceleratoare grafice NVIDIA și sunt potrivite pentru profesioniștii angajat în modelare 3D, analiză inginerească, editare video neliniară (NLE), proiectare, precum și pentru lucrătorii din sectorul financiar.

Cardurile grafice profesionale Quadro RTX 6000 și Quadro RTX 5000, care se bazează pe GPU-uri selectate, bazate pe arhitectura Turing, se remarcă prin suportul pentru urmărirea cu raze accelerate hardware, care este furnizată de nucleele RT specializate. O stație grafică refurbished este potrivită pentru designeri, artiști, fotografi, animatori, editori video, designeri, ingineri și orice altcineva care folosește pachete grafice specializate. Au performanțe ridicate în grafică, video și animație. 

Stațiile de lucru grafice utilizează de obicei cele mai noi GPU NVIDIA sau AMD. Adesea sunt echipate cu mai multe monitoare și sunt folosite pentru a lucra cu grafică 2D și 3D (proiectare, inginerie etc.), vizualizarea datelor (medicamente, analize de date mari), redare, modelare (CAD/CAM), crearea pereților video, recunoașterea gesturilor, GIS etc.

Stațiile de lucru grafice sunt utilizate pe scară largă în modelarea pentru industria de vizualizare a automobilelor, aeronavelor, petrolului și gazelor, media, medicale și cercetare. Stațiile de lucru CAD sunt posturi de lucru profesionale pentru ingineri și designeri care lucrează cu proiectare asistată de calculator și aplicații de inginerie (CAD / CAM / CAE), rezolvă sarcini de proiectare, construcție, producție, cu software tipic Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Altair HyperWorks, Siemens NX.

Statiile de lucru pentru grafică 3D

Stațiile de lucru pentru grafică 3D sunt folosite pentru munca în domeniul animației 3D și modelării, atunci când este necesară o muncă interactivă rapidă cu grafică. În redarea 3D, acestea oferă cel mai rapid rezultat de redare posibil, cu sarcini de modelare, animație, vizualizare, cu software tipic Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Adobe After Effects CC, Maxon CINEMA 4D.

Stații de lucru pentru editare video

Stațiile de lucru pentru editare video sunt bazate pe acceleratoare grafice profesionale NVIDIA QUADRO, cu suport pentru tehnologia CUDA, accelerează procesarea și conversia video HD de înaltă definiție Full HD și ULTRA HD 4K. Sarcinile care pot fi rezolvate, sunt Editare video și funcționează cu conținut video Full HD, Ultra HD 4K, cu software tipic Adobe Premiere Pro CC, Avid Media Composer, Sony Vegas Pro, Grass Valley Edius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.