De Ce Vitamine si Suplimente Are Nevoie Mecanismul Uman

De Ce Vitamine si Suplimente Are Nevoie Mecanismul Uman

Unele diferențe îi fac pe unii oameni să creadă că „veganii” și „sportivii” sunt poli diferențiați. Dar acesta este cu siguranță un mit. Proteinele sunt substanțe nutritive esențiale și sunt esențiale pentru construirea și repararea țesutului muscular și pentru menținerea multor funcții în organism, dar proteinele sunt alcătuite din douăzeci de aminoacizi, dintre care unsprezece pot fi sintetizați în mod natural de corpul nostru.

Restul sunt aminoacizi esențiali care trebuie ingerați din alimentele pe care le consumăm. Deci, corpul nostru necesită anumiți aminoacizi nu proteine ​​în sine. Acești aminoacizi se găsesc în leguminoase, leguminoase, nuci și semințe. Nu trebuie să vă bazați pe animale și produse de origine animală pentru acest lucru. Pentru a trece la o dietă sănătoasă și a avea acces la suplimentele de care orice mecanism uman are nevoie pentru o conduită pozitivă de-a lungul vieții va recomandăm magazinul OrganicIndia. Un magazin bazat pe recolte din India despre care multi spun ca este pămantul sfant. Aproximativ. 1 cană măsurată de fasole sau leguminoase oferă 14gm-15 gm de proteine. Și există multe alte variante pentru a deveni vegani. Unele alimente bogate în proteine ​​pentru vegani sunt daal – toate soiurile, soia, leguminoasele – rajma, naut, migdale, caju, semințe de dovleac, semințe de floarea soarelui, semințe de chia, fasole mung, fasole neagră, quinoa, unt de arahide, broccoli, fulgi de ovăz și așa mai departe …

Fier, Vitamina B12 și Anemia

Fierul dietetic este prezent în formele hem și non-hem, unde varietatea hemului se găsește în carne și produse lactate, dar fierul non-hem se găsește în surse animale de hrană, cum ar fi spanac, linte, fasole, leguminoase, legume cu frunze de culoare verde închis etc. Studiile arată că incidența anemiei la vegetarieni și vegani nu este mai mare decât la populația generală. Cheia pentru absorbția fierului este consumul de alimente bogate în fier cu vitamina C, cum ar fi coriandru, mentă, portocale, lamai sau orice fel de citrice. Nu consumați alimente bogate în fier cu cafea, taninurile de ceai prezente în aceste alimente vor reduce absorbția fierului.

O dietă vegană sau dietă pe bază de plante. Care este diferența?

Vitamina B 12 este o altă vitamină care ajută la generarea de celule roșii din sânge. Deci, deficitul de B12 poate provoca anemie, dar caju, drojdie nutrițională, cereale fortificate b12 și lapte vegan, ciuperci, nori, alge marine, ceai negru fermentat japonez, soia, tempeh pentru a numi câteva sunt surse bogate de vitamina b12 la vegani.

Omega 3

Cine spune că trebuie să mănânci pește numai pentru a îndeplini cerințele pentru omega 3?

Când elimini grăsimile animale din dieta noastră, elimini grăsimile trans grase și nesănătoase din dieta noastră, prin urmare raportul pentru omega 6 la omega 3 este scăzut, care este 5: 1 sau 1: 1. O creștere a cantității de Omega 6 în organism provoacă inflamații și duce la probleme cardiace, artrită și multe alte condiții de sănătate. Prin urmare, dieta unui vegan este echilibrată în omega6: omega 1 și sursele bogate de omega 3 sunt nuci, semințe de chia, semințe de dovleac, semințe de susan, ulei de cânepă sau semințe de cânepă, ulei de măsline extra virgin, germeni de grâu, semințe de în, legume cu frunze de culoare verde închis , spirulina și algele pentru a numi numai câteva.

Unele grăsimi sănătoase pentru vegani includ migdale, lapte de migdale, ulei de cocos, nucă de cocos, ulei de cânepă și nuci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *