MASTERTOP 1273 si MASTERTOP 1785, cele mai complexe sisteme de pardoseli epoxidice

Din seria celor mai cautate sisteme de pardoseli la ora actuala fac parte MASTERTOP 1785 si MASTERTOP 1273, suprafete cu proprietati si caracteristici speciale. Sunt formate din rasini epoxidice, aplicate in forma lichida, si au un rol practic si estetic care scoate din anonimat orice tip de incapere.

Ai intalnit acest tip de suprafete in aeroporturi, farmacii, spatii office si comerciale. Cu o durata de viata lunga, aceste pardoseli epoxidice sunt o alegere castigatoare, indiferent care este tipul de proiect in constructii pe care vrei sa il implementezi. Descopera mai multe detalii despre avantajele pe care le asigura acest tip de suprafete.

De ce sa optezi pentru sistemul de pardoseli MASTERTOP 1273

Acest sistem de pardoseli de ultima generatie este obtinut din rasina poxidica si vine la pachet cu o mare varietate de avantaje. Rezistenta la agenti chimici, la presiune si la abraziune este la un nivel superior, iar grosimea variabila permite o arie larga si variata de aplicabilitate.

Poti opta, in functie de preferinte, pentru o suprafata neteda sau antiderpanta si – in ambele cazuri – te vei putea bucura de o durata de viata lung a pardoselilor. Protectia ignifuga de clasa Bfl-s1 este un atuu, pentru ca va tine departe praful si acumularile de mizerie. Suprafata fara imbinari este usor de mentinut si de curatat, si poate acomoda orice tip de spatiu, pana la formele cele mai complexe. MASTERTOP 1273 este o buna alegere in pardoseli.

Ce trebuie sa stii despre sistemul de pardoseli MASTERTOP 1785

Cu siguranta ai auzit despre MASTERTOP 1785, cel mai recomandat sistem de pardoseli pentru traficul pietonal. Aceste suprafete rezistente la abraziune prezinta o permeabilitate ridicata pentru vaporii de apa.

Optiunile de finisaj sunt multiple, iar proprietatile anti-derapante reprezinta un atuu specific acestor pardoseli. De asemenea, garanteaza un nivel de protectie ignifuga din clasa Bfl-s1 si este solutia optimaa pentru suprafete ce se afla in contact direct cu solul. MASTERTOP 1785 se foloseste in finisajul peretilor si a pardoselilor si este o buna alegere pentru a asigura protectia camerelor de depozitare. Cu o rezistenta care iese din tipare, acest sistem de pardoseli este optiunea optima in diverse proiecte de constructii.

Solicita un deviz de la Pardoseliindustriale.ro, numarul 1 in pardoseli epoxidice si nu numai

Compania Pardoseliindustriale.ro este un nume de referinta in industria constructiilor din Romania. Cu un vast portofoliu si o experienta acumulata peste un deceniu, aceasta companie este un etalon in ceea ce priveste calitatea lucrarilor. Echipa de experti foloseste materiale de ultima generatie, fiind reprezentativa pentru sistemele de pardoseli epoxidice MASTERTOP 1785 si MASTERTOP 1273. Rezultatele pe care le pot obtine sunt peste nivelul de asteptari, indiferent de proiectul in care se implica. Cu Pardoseliindustriale.ro ai garantia calitatii, dar si a durabilitatii pardoselilor. Se mandresc cu un portofoliu extins de lucrari, din care fac parte clienti precum: Hilton, Carrefour, Arctic, Niro Tower, Fabrica Alka, Casa Antonie, Negro 2000, Erebus, Abator Peris, Hotel Marriott Courtyard si multi altii. Cele 550 de proiecte sunt personalizate.

Solicita un deviz de la Pardoseliindustriale.ro si bucura-te de cea mai buna oferta pentru proiectul tau din domeniul constructiilor. Aceasta echipa va raspunde celor mai exigente asteptari pe care le ai, avand expertiza si experienta necesara pentru a aplica cele mai moderne solutii. Fie ca optezi pentru sistemul MASTERTOP, fie ca esti interesat de alte pardoseli industriale, aceasta companie e pregatita sa iti livreze rezultate.

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *